OM OSS

Välkommen till iVisby Tryckeri - Print Promotion Packaging!

Välkommen till iVisby Tryckeri - Print promotion Packaging!

Familjeföretaget iVisby Tryckeri grundades år 1996, men vår historia sträcker sig ända tillbaka till början av 1900-talet. Med över 100 års erfarenhet inom trycksaker, promotion, produktion, kundmöten och verksamhetsutveckling, har vi en gedigen kunskap och ett starkt engagemang för vårt hantverk. Ganska häftigt, eller hur?


Kan man jobba med ett tryckeri på Gotland

En vanlig fråga vi får från nya kunder är hur frakt till och från Gotland fungerar, och om det blir mycket dyrare. Svaret är att det absolut går att jobba med oss på Gotland!

Priserna är desamma som för frakt på landsväg, och våra färjor – som är vår landsväg – går varje dag, minst en gång om dagen, och under stora delar av året flera gånger per dag. Många av våra kunder upplever att vi erbjuder snabbare leveranser och högre kvalitet på trycktjänster än andra leverantörer.


Vår hållbarhetsvision

Vi strävar efter att vara Sveriges mest hållbara tryckeri och ser oss som föregångare inom branschen. Vi är engagerade i miljö-och socialt ansvarstagande, och genom att välja iVisby Tryckeri väljer du en partner som aktivt bidrar till en mer hållbar och grön framtid. Förutom ISO-standarder återanvänder vi vårt spillmaterial och
upcyclar det till nya produkter, hyr ut skyltar och engagerar oss i vårt lokala samhälle, till exempel genom Ung Företagsamhet.


Cirkulära tjänster

Vi är stolta över vår historia och kompetens, och att vi producerar i Sverige. Vårt team består av erfarna och kompetenta medarbetare som tillsammans med våra maskiner säkerställer att din produkt blir precis som du har tänkt dig. Vårt breda och unika kunnande gör att din idé kan förvandlas till trycksaker som broschyrer, block, affischer, skyltar, flyers eller kort. Vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och visioner.


Välkommen hem till oss!

Welcome to Shopify Store

I act like: