Promotion video från iivsby tryckeri på Gotland som visar bilder från tidigare års event udner Almedaldveckan i Visby.
Vi levererar trycksaker på plats i visby!

ALMEDALSVECKAN 2024

Slutar 25 juni 2024 07.00

Almedalsveckan i full gång, vi hjälper er om något saknas under veckan!

VI TAR HAND OM DITT VARUMÄRKE

Spana in våra produkter och tjänster

 • ORIGINALPRODUKTION

  Har du en idé som behöver förverkligas till något konkret? Låt oss visualisera det för dig. Vi har kompetens inom formgivning och originalarbete.

 • PROJEKTLEDNING

  Visste du att vi har ett samarbete med goGotland?
  Med mångårig erfarenhet av att skapa möten är de er perfekta helhetspartner under Almedalsveckan.

 • TRYCKSAKER

  Behöver du visitkort, tidningar, broschyrer, inbjudningskort, kuvert, flyers, affischer, menyer, talarkort? Eller något annat som vi missat? Ingen fara, vi kan leverera allt detta och mycket mer. 

 • SKYLTAR

  Vi trycker på skyltar i alla dess former, färger och material, allt detta utifrån dina önskemål. Något fyrkantigt? Runt? Stort? Litet? På aluminium? Plast? Trä?

 • GATUPRATARE

  Gatupratare, trottoarpratare och skyltställ.
  Finn dina iögonfallande utomhusskyltar hos oss. 

 • DEKALER

  Vill du förmedla ett budskap på bilen, fönster, väggar, golvet eller någon annan synlig yta? Vi kan lösa det, också.

 • EVENEMANG-KIT

  Vi skräddarsyr ett kit för ditt evenemang utifrån dina behov. Hos oss finner du reklamskyltar, roll-ups, ståbord, vepor, mattor, reklamtält, banderoller och mycket mer. Låt oss sköta innehållet – så får ni fokusera på det ni är bäst på! Minglet 😉 

 • FLAGGOR

  Beachflaggor att ha på stranden, gräsmattan eller asfalten, kioskflaggor hängandes utanför er entré eller reklamflaggor efter önskad storlek, form och färg. No worries! Flagga för oss vad du söker, så lyfter vi fram ditt varumärke! 

 • PLOCK, PACK OCH LEVERANS

  Vi producerar, plockar ihop och packar dina produkter, och säkerställer en fin leverans till ert evenemang. På så sätt slipper ni köra fram och tillbaka i Visby med större lass. Låt oss göra det bekvämt för dig!

 • MONTERING

  Behöver ni hjälp med montering när produkten är färdig och levererad? Vi kommer gärna fixar det på plats. Psst… Vore det inte ganska skönt att ha allting färdigtryckt och monterat på plats redan när du landar i Visby?

 • LAGERHANTERING

  Vill ni att vi förvarar era inventarier kopplat till Almedalsveckan här i Visby så att ni kan återanvända dem inför nästa år? Inga problem! Vi tar gärna hand om dem för att minimera er arbetsbelastningen samt ert ekologiska avtryck. Tillsammans gör vi skillnad! 

 • UTHYRNING

  Vi gillar återanvändning och vill ge våra inventarier fler syften än bara de få veckorna som de används för enstaka evenemang. Minska din konsumtion och hyr evenemangsprylar hos oss. Vill du göra dem unika för ditt varumärke? Vi har ett tryckeri som kan hjälpa dig med det! 

 • POP-UP TRYCKERI

  Som en extra service under Almedalsveckan öppnar vi upp ett tillfälligt digitaltryckeri nere i Almedalen, där vi finns på plats hela veckan. I foajén på Wisby Strand kan vi hjälpa dig med enklare trycksaker i färg eller svartvitt, exempelvis affischer, rollups, flyers, visitkort och utskrifter.

 • DYGNET-RUNT-SERVICE

  Under Almedalsveckan har vi service dygnet runt! Trycker ni hos oss, har vi dessutom tryckfilen redo så att du lätt kan trycka mer under veckan. Kontakta oss för mer information och offert.

Kontakt

Fyll i formuläret så gott det går så svarar vi inom det närmsta dygnet. (undantag helgdagar). 

Welcome to Shopify Store

I act like: