KARRIÄR

Bli en del av oss

VARFÖR IVISBY TRYCKERI?

Vi är mer än bara en arbetsplats. Vår vision är att bidra till en hållbar framtid för kommande generationer och vi strävar dagligen för att nå vårt mål att bli det mest hållbara tryckeriet i Sverige. Vägen dit sker genom att kontinuerligt jobba med de frågor som finns i vår miljö– och kvalitetspolicy – som bland annat berör våra produktionsprocesser, vårt kundmöte och dagliga arbete. Men våra största styrkor ligger inte i våra policydokument, utan i människorna. 

Det finaste vi har är våra medarbetare, därför är det extra viktigt för oss att du som anställd känner samhörighet, har roligt och får utvecklas på jobbet. Vi sätter ett högt värde vid att du kan ha en hälsosam balans mellan jobb och privatliv. För att göra livet på jobbet mer trivsamt anordnar vi gemensamma frukostar och after work med jämna mellanrum och har ofta hembakat fika någon gång i veckan.

Vi gör allt detta, och lite till, för att du som medarbetare ska vara motiverad och stolt över det jobb vi gör tillsammans. På så sätt kan också våra kunder ges den bästa möjligheten att komma ut med sina budskap på det sätt de vill. Oavsett om det är i tidningar, på affischer, skyltar eller bilar så jobbar vi för att lösa problem och föra fram kundens röst.

 • FIKA

  Känn doften av nybakat på jobbet. Har du tur får du önska vad som ska bakas ihop! 

 • MILJÖ

  Vår vision är att vara delaktiga i att skapa en hållbar framtid till nästa generation.

 • AW

  Hos oss får du alltid möjligheten att ha kul med jobbet, även utanför jobbet.

 • HÄLSA

  Vi värnar om din hälsa. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

Digitalgrowth manager - Digital kommunikatör

Vi söker en kreativ och driven person som kan optimera vår digitala närvaro och bidra till ökad tillväxt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att nå nya höjder inom digital kommunikation och marknadsföring.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är nu inne i en utvecklingsresa där hållbarhet, kvalitet och digitalisering är tre viktiga områden. Har vi inga lediga tjänster som passar dig?
Skicka gärna in en spontanansökan! 

Eller söker du en praktikplats? 
Maila oss och berätta lite om dig själv!

VI ÄR IVISBY

Möt våra medarbetare

Karriär

Welcome to Shopify Store

I act like: