Hållbarhet & Kvalitet i Fokus

Hållbarhet & Kvalitet i Fokus

ivisby® tryckeri |

I en tid där hållbarhet och kvalitet inte längre är valfria utan nödvändiga, står vi på tryckeriet fast vid vårt engagemang för både miljön och våra kunder. Vi tror att det är möjligt att leverera högkvalitativa tryckeritjänster samtidigt som vi minimerar vår påverkan på planeten. I den här artikeln vill vi dela med oss av våra hållbarhetsinitiativ och hur vi ständigt strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen.

 

Hållbarhetsinitiativ

Miljövänliga Materialval

Vi börjar med grunden – de material vi använder. På vårt tryckeri har vi gjort ett medvetet val att använda miljövänliga papper och färger. Våra papper är FSC-certifierade, vilket innebär att de kommer från ansvarsfullt skötta skogar som ger miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar. Våra tryckfärger är också vegetabiliska och vattenbaserade, vilket reducerar skadliga utsläpp och gör våra produkter mer återvinningsbara.

Energieffektiv Produktion

Vi har investerat i den senaste trycktekniken som inte bara förbättrar kvaliteten på våra produkter utan också minskar energiförbrukningen. Vår utrustning är utformad för att vara så energieffektiv som möjligt, vilket innebär att vi använder mindre energi per producerad enhet jämfört med äldre teknologier. Dessutom har vi implementerat energieffektiva belysningssystem och utnyttjar naturligt ljus där det är möjligt.

Återvinning & Avfallshantering

Vårt engagemang för hållbarhet sträcker sig till hur vi hanterar avfall. Vi har ett omfattande återvinningsprogram på plats där vi återvinner papper, kartong, plast och metall. Vårt mål är att minimera mängden avfall som går till deponi genom att återanvända och återvinna så mycket som möjligt. Vi har även arbetat med våra leverantörer för att minska förpackningsmaterial och uppmuntrar våra kunder att återvinna våra produkter efter användning.

 

Kundfokus: Kvalitet & Service

Kundtillfredsställelse i Centrum

För oss är kvalitet inte bara ett ord – det är en löfte till våra kunder. Vi har strikta kvalitetskontroller på plats för att säkerställa att varje tryck är perfekt. Från det ögonblick vi mottar din beställning till dess att produkten levereras till din dörr, är vi dedikerade till att säkerställa att varje detalj möter dina förväntningar. Vi använder toppmodern utrustning och utbildar vårt team kontinuerligt för att hålla sig uppdaterade med de senaste teknikerna och standarderna inom tryckeriindustrin.

Anpassade Lösningar

Vi förstår att varje kund har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet. Oavsett om du behöver visitkort, affischer, broschyrer eller specialtryck, arbetar vi nära dig för att förstå dina specifika krav och leverera en produkt som överträffar dina förväntningar. Vår designteam är alltid redo att hjälpa till med kreativa idéer och teknisk expertis för att säkerställa att ditt tryckmaterial blir precis som du har föreställt dig.

Snabb & Tillförlitlig Leverans

Tidsramar är kritiska i många projekt, och vi tar dina deadlines på allvar. Vårt effektiva produktionsschema och logistiksystem säkerställer att vi kan leverera dina tryckmaterial snabbt och pålitligt. Vi erbjuder även expressleverans för de tillfällen då du behöver dina produkter extra snabbt. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att ge dig uppdateringar om din beställning och svara på eventuella frågor du kan ha under processen.

Hållbara Partnerskap

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. När du arbetar med oss, får du inte bara en leverantör utan en partner som är engagerad i din framgång. Vi strävar efter att förstå din verksamhet och dina mål för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. Genom att arbeta tillsammans kan vi hitta sätt att ytterligare förbättra hållbarheten och effektiviteten i dina tryckprojekt.

Hållbarhet & kvalitet


Vi på tryckeriet är stolta över vad vi har åstadkommit hittills, men vi vet att det alltid finns mer att göra. Vi är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra våra processer och minska vår miljöpåverkan. Vi håller oss uppdaterade med de senaste forskningsrönen och teknologierna inom hållbarhet och tryckeri för att säkerställa att vi ligger i framkant.

Samtidigt kommer vi aldrig att kompromissa med kvaliteten och servicen vi erbjuder våra kunder. Vårt mål är att vara ditt förstahandsval för alla dina tryckbehov genom att leverera högkvalitativa produkter med en minimal miljöpåverkan. Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid utan att offra den kvalitet och service du förväntar dig.

Tack för att du är en del av vår resa mot en mer hållbar och kvalitetsdriven värld. Vi ser fram emot att fortsätta tjäna dig med excellens och engagemang i varje projekt vi tar oss an.

Welcome to Shopify Store

I act like: