GOTLANDS STÖRSTA TRYCKERI

Vi fixar dina trycksaker

Vi levererar trycksaker på plats i visby!

URVAL AV UTBUD

Våra produkter & tjänster

 • ORIGINALPRODUKTION

  Har du en idé som behöver förverkligas till något konkret? Låt oss visualisera det för dig. Vi har kompetens inom formgivning och originalarbete.

 • PROJEKTLEDNING

  Visste du att vi har ett samarbete med goGotland?
  Med mångårig erfarenhet av att skapa möten är de er perfekta helhetspartner under Almedalsveckan.

 • TRYCKSAKER

  Behöver du visitkort, tidningar, broschyrer, inbjudningskort, kuvert, flyers, affischer, menyer, talarkort? Eller något annat som vi missat? Ingen fara, vi kan leverera allt detta och mycket mer. 

 • SKYLTAR

  Vi trycker på skyltar i alla dess former, färger och material, allt detta utifrån dina önskemål. Något fyrkantigt? Runt? Stort? Litet? På aluminium? Plast? Trä?

 • GATUPRATARE

  Gatupratare, trottoarpratare och skyltställ.
  Finn dina iögonfallande utomhusskyltar hos oss. 

 • DEKALER

  Vill du förmedla ett budskap på bilen, fönster, väggar, golvet eller någon annan synlig yta? Vi kan lösa det, också.

 • EVENEMANG-KIT

  Vi skräddarsyr ett kit för ditt evenemang utifrån dina behov. Hos oss finner du reklamskyltar, roll-ups, ståbord, vepor, mattor, reklamtält, banderoller och mycket mer. Låt oss sköta innehållet – så får ni fokusera på det ni är bäst på! Minglet 😉 

 • FLAGGOR

  Beachflaggor att ha på stranden, gräsmattan eller asfalten, kioskflaggor hängandes utanför er entré eller reklamflaggor efter önskad storlek, form och färg. No worries! Flagga för oss vad du söker, så lyfter vi fram ditt varumärke! 

 • PLOCK, PACK OCH LEVERANS

  Vi producerar, plockar ihop och packar dina produkter, och säkerställer en fin leverans till ert evenemang. På så sätt slipper ni köra fram och tillbaka i Visby med större lass. Låt oss göra det bekvämt för dig!

 • MONTERING

  Behöver ni hjälp med montering när produkten är färdig och levererad? Vi kommer gärna fixar det på plats. Psst… Vore det inte ganska skönt att ha allting färdigtryckt och monterat på plats redan när du landar i Visby?

 • LAGERHANTERING

  Vill ni att vi förvarar era inventarier kopplat till Almedalsveckan här i Visby så att ni kan återanvända dem inför nästa år? Inga problem! Vi tar gärna hand om dem för att minimera er arbetsbelastningen samt ert ekologiska avtryck. Tillsammans gör vi skillnad! 

 • UTHYRNING

  Vi gillar återanvändning och vill ge våra inventarier fler syften än bara de få veckorna som de används för enstaka evenemang. Minska din konsumtion och hyr evenemangsprylar hos oss. Vill du göra dem unika för ditt varumärke? Vi har ett tryckeri som kan hjälpa dig med det! 

Kontakt

Fyll i formuläret så gott det går så svarar vi inom det närmsta dygnet. (undantag helgdagar). 

KONTAKTA OSS

Ny i tryckvärlden?

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma rätt direkt!

HISTORIA

Ett av Sveriges äldsta tryckeri

Familjeföretaget iVisby Tryckeri bildades år 1996  och i i takt med att verksamheten växte och utvecklades gjordes flera förvärv under åren som följde. 

År 2002 förvärvades Segerdahls Tryckeri, år 2011 köptes Snabba Tryck och ett år senare tillkom Gotlands Grafiska. Sammantaget har de tryckerier som idag blivit en del av iVisby Tryckeri över 100 års erfarenhet. 

Vi har alltså över 100 år av erfarenhet inom produktion, kundmöte och verksamhetsutveckling. Ganska häftigt, eller hur?

Läs hela vår historia här.

CERTIFIERINGAR

Svanenmärkt tryckeri

När man bor på en naturskön ö som Gotland blir det extra påtagligt hur viktigt det är att värna om vår miljö.

Vårt tryckeri är Svanenmärkt. Det innebär att vi tar miljöansvar under hela produktionsprocessen – från materialval till färdig trycksak, som en broschyr, bok eller en flyer. Vi uppfyller Svanenmärkningens stränga miljökrav som i första hand omfattar tryckprocessen, men också energiförbrukning, papper och kemikalier som vårt tryckeri använder.

Vi är oerhört stolta över vårt miljöarbete på tryckeriet – både i arbetet med maskinerna, materialen och produkterna, men också i vår dagliga verksamhet där miljöarbetet integreras i samband med kundmöten, planering, investeringsbeslut, inköp, arbetsmetoder, leveranser m.m.

Läs mer om vårt miljöarbete här:
ivisbys miljöpolicy.

Welcome to Shopify Store

I act like: